Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tudományos fórumok képes leírás - Tudomány.tlap.hu
részletek »

Tudományos fórumok - Tudomány.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tudomany.tlap.hu » Tudományos fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Felel - Tudomány fórum

Felel - Tudomány fórum

Kérdezz, és a közösség válaszol! Kérdésed van? Írd meg, a közösség válaszol! Tudod a választ egy kérdésre? Oszd meg, hogy más is tudjon róla! Ez egy általános kérdés-válasz fórum, használata ingyenes bárki számára. Olyan témákban lehet kérdezni, mint tudomány, technológia, kultúra, stílus, párkapcsolat, gasztronómia, utazás, iskola, karrier, üzlet, autó, sport, egészség, minden más. A weboldal mobiltelefonra optimalizált változatot is tartalmaz. Az oldal célja, hogy igényes és színvonalas platformot nyújtson azok számára, akik valamilyen kérdésre keresik a választ, és ha a választ már megírták, akkor az mások számára is elérhető maradjon az interneten.

Tudomány - Index Fórum

Tudomány - Index Fórum

Többszáz téma és többezer hozzászólás a tudományról az Index fórumon. Néhány téma: piramisok, fizika, csillagászat, alternatív energia, kémia, vegyészet, matematika, algebra, szupravezetés és klímaváltozás.

Tudomány - Sg fórum

Tudomány - Sg fórum

Tudományos eszmecsere az Sg portál Informatikai és Tudományos Hírmagazin fórumán. néhány téma a fórumból: űrkutatás, exobolygók, szélenergia, időjárás, régészet, történelem, evolúció, atomenergia és gabonakörök.

Tudomány magazin hírek
Kutatók szerint még nem értük el az emberi élettartam határát
Kutatók szerint még nem értük el az... Demográfusok szerint még nem értük el az emberi élettartam határát, sőt olasz és amerikai tudósok kimutatták, hogy 105 év fölött az elhalálozás kockázata minden évben ugyanakkora. A szakemberek régóta keresik a választ arra, hogy mekkora lehet az ember maximális élettartama. Benjamin Gompertz brit statisztikus már a 19. század elején arra a következtetésre jutott,...
Az európaiak és az ázsiaiak ősei több mint 40 ezer évvel ezelőtt váltak el egymástól
Az európaiak és az ázsiaiak ősei több... A Homo sapiens vándorlásait és elterjedését térképezte fel egy új kínai...
A globális felmelegedés miatt jelentősen nő az árvizek kockázata Közép- és Nyugat-Európában
A globális felmelegedés miatt... Jelentősen nő az árvizek kockázata Európában a következő években a globális...
Tudomány fórum

Tudomány fórum

Hírek neked tudomány kategóriában. Olvasd, szerkeszd a fórumot! A fórumon található témák és hozzászólások olvasásához nem szükséges regisztrálni rá, csak abban az esetben, ha írni is szeretnénk bele.

Tudományok - Gyakori kérdések

Tudományok - Gyakori kérdések

Többezer kérdés a tudománnyal kapcsolatban a Gyakorikérdések oldalon. Néhány érdekes kérdés az oldalról: Létre lehet hozni súlytalanság állapotát a földön? Hány kilométert tesz meg a fény egy év alatt? Mit jellemez a mezoméria és mi a pontos fogalma? Hogy keletkezett a Föld? Mi az ősrobbanás? A Földön, hány km. -nek felel meg 1° É-D irányban? Milyen életünk lenne ha elfogy a kőolaj, földgáz? Honnan lett a világegyetem? Hisztek abban, hogy a tudomány és a technika rohamos fejlődése segítségével elérhető lesz az örök élet?

Tuti menü