Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tudományos hírek képes leírás - Tudomány.tlap.hu
részletek »

Tudományos hírek - Tudomány.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tudomany.tlap.hu » Tudományos hírek
Keresés
Találatok száma - 23 db
Divecenter tudomány

Divecenter tudomány

A Divecenter tudomány rovatának hírei. A hírek folyamatosan frissülnek, nemcsak tudományos, hanem technikával kapcsolatos cikkek között is böngészhetünk az oldalon, valamint kiírják az oldalon a tudomány és természetfilm csatornák aktuális és következő műsorait is.

Duna tv tudomány

Duna tv tudomány

A Duna Televízió tudomány rovata: érdekes hírek a tudomány világából. Az oldal ezres nagyságrendű cikkekel várja a tudományt érdeklő olvasóit. Az oldalon a tudományon kívül belföldi és külföldi, gazdasági, bulvár, sport és kultúrális híreket is olvashatunk.

Élettudomány - Mrns

Élettudomány - Mrns

A biotechnológia, molekuláris biológia és élettan témakörökkel foglalkozó mRNS.hu minden magyar ajkú biológus és élettan szakember közösségi helye. Naponta frissülő Hírek oldalunkon érdekes és izgalmas formában számolunk be a szakma számára fontos biotechnológia hírekről, molekuláris biológia kutatásokról, felfedezésekről, újdonságokról és eseményekről. Az Álláshirdetés oldalunk lehetőséget ad a szakmának, hogy a legfontosabb találkozás, a munkaadó és a munkavállaló közötti létrejöhessen. Ezen túl az Apróhirdetés oldalunkkal is a biotechnológia és molekuláris biológia kutatói munkát igyekszünk segíteni egy apróhirdetési rendszerrel, mellyel könnyen és gyorsan hozzájuthat az Ön számára fontos eszközökhöz, anyagokhoz. Molekuláris biológia, biotechnológia, élettan és sok egyéb szakma otthona az mRNS!

Tudomány magazin hírek
Kutatók szerint még nem értük el az emberi élettartam határát
Kutatók szerint még nem értük el az... Demográfusok szerint még nem értük el az emberi élettartam határát, sőt olasz és amerikai tudósok kimutatták, hogy 105 év fölött az elhalálozás kockázata minden évben ugyanakkora. A szakemberek régóta keresik a választ arra, hogy mekkora lehet az ember maximális élettartama. Benjamin Gompertz brit statisztikus már a 19. század elején arra a következtetésre jutott,...
Az európaiak és az ázsiaiak ősei több mint 40 ezer évvel ezelőtt váltak el egymástól
Az európaiak és az ázsiaiak ősei több... A Homo sapiens vándorlásait és elterjedését térképezte fel egy új kínai...
A globális felmelegedés miatt jelentősen nő az árvizek kockázata Közép- és Nyugat-Európában
A globális felmelegedés miatt... Jelentősen nő az árvizek kockázata Európában a következő években a globális...
Élőben Tudomány

Élőben Tudomány

Tudományos rovatunk a legkülönfélébb, változatos cikkeket kínálja a tudomány iránt érdeklődőknek, legyen az űrkutatás, biológia, mindennapi furcsaság, vagy technológia. Kíváncsi a mindennapok eseményeire a tudományban, de mellette számos más téma iránt is érdeklődik? Látogasson el weboldalunkra, ahol rengeteg tudományos hírrel és egyéb érdekes írással várjuk! Vegyen rész velünk a tudományos életben, a világ napi fejlődésében a tudomány területén, s ne maradjon le semmi fontos, figyelemfelkeltő, korszakalkotó felfedezésről.

Friss hírek tudomány

Friss hírek tudomány

A Frisshírek portál tudományos rovata: a legfrissebb tudományos hírek és cikkek gyűjteménye. Az oldalon a legfrissebb természettudományos és társadalomtudományos hírek, cikkek és felfedezések között böngészhetünk.

Gondola tudomány

Gondola tudomány

A Gondola híroldal tudomány rovata: tudományos hírek, cikkek és érdekességek. A tudomány rovaton kívül az alábbi rovatokkal vár még az oldal: belföld, külföld, Európai unió, gazdaság, média, kultúra, életmód és sport.

Halmaz tudomány

Halmaz tudomány

A Halmaz portál tudományos rovata: a legfrissebb hírek és cikkek a tudomány világából: Fizika, csillagászat, pszichológia és társadalomtudományos hírek. Az oldal további rovatai: gazdaság, kultúra, irodalom, technika, életmód, világnézet, utazás és szubjektív.

Hírmutató tudomány

Hírmutató tudomány

Tudomány rovat a Hírmutató oldalán: válogatás a legnagyobb hírportálok híreiből. További rovatok az oldalon: belföld, külföld, gazdaság, kultúra, info&ech, életmód, autó, bulvár, sport és publicisztika.

Hírstart tudomány

Hírstart tudomány

A Hírstart tudományos rovata: friss hírek a tudomány világából. Az olda a saját cikkein felül több népszerű hírportál cikkeit is összegyűjti a tudomány témakörben, így rengeteg friss cikk és hír között böngészhetünk rajta.

Hirdetés
Hvg tudomány

Hvg tudomány

Tudomány rovat a Hvg hírportálon: tudományos hírek szünet nélkül. A tudományon kívűl az alábbi főbb témakörökkel várja látogatóit a honlap: itthon, világ, gazdaság, panoráma, sport, vélemény, kultúra, vállalkozás, egészség, karrier és gasztronómia.

Index tudomány

Index tudomány

Az Index Hírmagazin tudomány rovata: hírek és érdekességek a tudomány világából. A tudományon kívül az alábbi témakörökkel foglalkozik az oldal: belföld, külföld, bulvár, gazdaság, technika, kultúra sport és vélemény.

Infórádió tudomány

Infórádió tudomány

Az InfoRádió internetes hírszolgáltatásának tudomány rovata. Az oldal további hírkategóriái: belföld, gazdaság, külföld, kultúra, sport, életmód, bulvár és bűnügyek. Az oldalon a rádió hírei és műsorai között is böngészhetünk.

Jövő Hídja

Jövő Hídja

Kíváncsi vagy, hogy hogyan működik a világ? Érdekelnek az izgalmas kísérletek, a legújabb tudományos és technológiai újdonságok? Többet szeretnél tudni a dolgok működéséről? Szeretnél megismerkedni hasonló gondolkodású emberekkel? Ha igen a válasz, akkor gyere el valamelyik rendezvényünkre és az általunk készített ?hídon? lépj át a tudomány világába! A Jövők Hídja a tudományok népszerűsítéséért létrejött oldal. Célja a fiatalok ez irányba való terelése a tudomány alapú rendezvények szervezésén keresztül. Emellett tudományos érdekességekkel, háttéranyagokkal is megismerkedhetnek az oldalra látogatók. Válj követőnké a Facebookon és a Twitteren is és így mindig értesülhetsz a tudományos érdekességekről, amit a jovohidja.hu csapata tár eléd!

Lapszemle tudomány

Lapszemle tudomány

A Lapszemle tudományos rovata: szemezgetés a legnépszerűbb hírportálok tudományos híreiből. A honlap további rovatai: belföld, nagyvilág, gazdaság, technika, bulvár, életmód, kultúra, filmek, sport, autó-motor és galériák.

Mai tudomány

Mai tudomány

A Ma hírportál tudománnyal foglalkozó rovata: érdekes hírek és cikkek a tudomány világából. Az oldal további rovatai: belföld, külföld, gazdaság, bulvár, informatika, kultúra, sport, autó, életmód, fórum és webshop.

Nethírlap tudomány

Nethírlap tudomány

A NetHírlap tudománnyal foglalkozó rovata: a legfrisebb hírek, cikkek és érdekességek a tudomány világából. Az oldal további fő témakörei: belföld, külföld, technika, autó-motor és magazin. Az oldalon egy fórum is található, melyben megbeszélhetjük egymással az oldlon megjelenő cikkek tartalmát.

Netriport tudomány

Netriport tudomány

A Netriport portál tudományos rovata: riportok, interjúk, hírek valamint összefüggések a tudomány világából. A honlap további rovatai: belföld, külföld, gazdaság, kultúra, vélemény, életmód, autó és sport.

Tuti menü